Over ons

Tomo

Ik ben Tomo en kom uit Japan. Ik was vroeger een mondhygiëniste maar nadat ik naar Australië ben verhuisd heb ik een grote passie ontwikkeld voor massage en beautytherapie. Ik heb veel interesse in hoe het lichaam werkt en na 20 jaar ervaring leer ik nog steeds elke dag wat nieuws. Het geeft me een goed gevoel om mensen te ontspannen, in lichaam en geest, en met een mooiere huid en betere postuur weer naar huis te gaan na mijn behandeling. 

De nadruk ligt op mensen zich beter en vitaler te laten voelen, wat het belangrijkste is voor een goede levenskwaliteit. 

Ik ben er van overtuigd dat gezondheid synoniem is aan schoonheid! Ik heb er zin in om ook jouw welzijn te verbeteren en om je te laten lachen :)

Ik ben een echte wereldburger, heb in Australië, de US, Singapore en Zwitserland gewoond, gewerkt op cruise schepen en 90 landen bezocht, maar heb me nu gevestigd in Leeuwarden. Al mijn ervaringen deel ik graag met andere mensen.

Ik heb veel beauty opleidingen gedaan en bedreven in: lymfeklier drainage (detox), voet reflexologie, Hawaiiaanse lomi lomi, Zweedse massage, deep tissue/sportmassage, hot stone massage en Japanse scalp massage.

‚Äč

Anna

Na jaren met veel plezier in detailhandel te hebben gewerkt kreeg ik bij Tomo de kans om van mijn  passie mijn werk te maken. Mijn grote liefde is sport & Welzijn, menselijke lichaam en de werking ervan. 

Na volgen van trainingen, een opleiding en veel praktijk ervaring heb ik er ontzettend veel zin in om u te helpen de mooiste versie van u zelf te worden!

Al een aantal jaar heb ik door persoonlijke ervaringen zelf mogen zien en meemaken wat voor geweldige, pijnloze en blijvende resultaten je met Icoon en Adipologie kan bereiken! 

Ik ben erg enthousiast over deze innovatieve manier van behandelen en ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen om er zelf ook kennis mee te komen maken!

Kitty

Ik ben Kitty van Dam, moeder van een prachtige zoon en dierenvriend.

Mijn passie is om mensen met met pijnklachten en cellulitis te helpen met transformational cupping en massages. 

Ik ben het lichaam nog meer gaan bestuderen omdat ik ook last heb van pijn, vermoeidheid en buikkrampen.

Ik heb diverse cursussen en trainingen gevolgd om te komen waar ik nu ben.

Het werken met Tomo sluit perfect aan bij wat ik al doe.

Ik kijk er enorm naar uit om de klanten te verwennen en blij te maken!