Adipologie 1 Zone

30min €97.00

Adipologie®

Adipologie® vermindert vetweefsel, verklevingen en cellulitis op een natuurlijke, effectieve en pijnloze manier. 

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

De LFU behandeling wordt meestal gebruikt voor body contouring en vetreductie in de buik, dijen, heupen en billen. In het algemeen kan worden gesteld dat dit een non-chirurgische behandeling is te vergelijken met liposuctie. Maar in tegenstelling tot de liposuctie zal vet verminderen zonder te snijden.

De lage frequentie ultrasound (LFU) behandeling is een niet-invasieve cosmetische procedure die ontworpen is om lokale vetophopingen in specifieke gedeeltes van het lichaam te behandelen. Het werkt op deze manier:

  • Ultrasound golven: tijdens een LFU-behandeling geeft de machine lage frequentie golven af. Deze golven penetreren de huid en bereiken de onderliggende vetcellen zonder het omliggende weefsel te beschadigen.
  • Cavitatie: de ultrasound golven creëren microscopische luchtbellen in de vetcellen; dit proces het cavitatie. Door de snelle expansie en vervolgens instorting van de vetcel wordt er druk gecreëerd die de integriteit van de vetcel onderbreekt.
  • Afbraak van de vetcel: het instorten van de cel betekent dat deze vloeibaar wordt en in de bloedbaan wordt opgenomen 
  • Metabolisme en eliminatie: het lymfekliersysteem en het natuurlijk metabolisme werken dan samen om de inhoud van de cel te elimineren. Dit gebeurt normaal gesproken binnen twee weken na de behandeling

Local fat reduction treatment

LFU(Low Frequency Ultrssound) local fat reduction treatment oftwel lokaal vet verminderen. Effectief, snel, pijnloos en veilig. Adipologie®️ is onmisbaar voor de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt en niet kan worden verminderd door een dieet of fysieke inspanning. Ook wel de creators of body anti-aging!

Deze nieuwste, gepatenteerde multi-focus LFU (Low Frequency Ultrasound én Low Intensity) verwijdert vetweefsel zónder beschadiging van het weefsel. We werken tot en met het onderhuids bindweefsel. Door een mechanische stimulatie worden de cellen gestimuleerd om een natuurlijke lipolyse in gang te zetten. Dit mechanische effect zorgt ook voor collageen aanmaak in de gehele dermis en het onderhuids bindweefsel. Met Adipologie verander je het gedrag van de cel. Ze gaan zich gedragen alsof ze jonger zijn door de biochemische reactie.

LFU verandert het gedrag dus van de cellen door mechano biologie. De genetische informatie veranderd. De vetcellen slaan niet alles meer op, alleen hetgeen wat ze nodig hebben. Adipologie werkt met 224 khz. Dat wil zeggen dat we op het vetweefsel werken. De Low Intensity, betekent dat we minimale druk geven en de cellen niet overprikkelen. We geven tot 500.000 pulsen per seconde door de lage druk. De Low Intensity samen met het multi-focal handstuk is de sleutel tot succes.